URGENT

L’Ajuntament de PLF confirma que sí es farà el casal d’estiu municipal

Compartiu aquesta història

 

L’equip de govern municipal ha tirat pel dret i avui ha anunciat que organitzarà el casal d’estiu municipal pels mesos de juliol i agost.

Fa unes setmanes el consistori palafollenc va alertar a les famílies de la possibilitat de no poder organitzar l’activitat per culpa de les restriccions de la llei de racionalització de l’Administració local. Per poder fer el casal, el consistori considerava necessaris dos informes positius que va demanar a altres administracions i que condicionaven la possibilitat de poder tenir casal municipal enguany.

La regidora d’ensenyament, Antònia Petit explica que finalment es farà el casal d’estiu tot i que falta un dels informes.

Segons Petit, finalment s’ha tirat pel dret, sense un dels dos informes. Diu la regidora que l’Ajuntament no podia esperar més i que conscient de la necessitat d’aquest servei s’arrisquen a fer el casal, de moment, sense el segon informe.

D’aquesta manera el casal d’enguany es farà a les instal•lacions del CEIP Les Ferreries amb els horaris i serveis habituals.

Les preinscripcions pel casal d’estiu es faran del 12 a l 16 de maig, i entre demà i demà passat s’informarà a les famílies de tot el procediment.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics