Les parades tornaran a ocupar el centre per St Jordi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Com cada any les tradicionals parades de roses i llibres ocuparan l’espai del centre de PLF. Enguany el carrer Major acollirà la majoria de parades de St. Jordi que a banda de llibres i roses, també compartirà espai amb altres parades d’entitats locals.

Així; la colla gegantera, l’Assemblea Nacional de PLF, l’Associació dels amics dels animals, però també l’Institut o la biblioteca tindran la seva parada operativa demà coincidint amb la diada de St Jordi, al voltant de la plaça del Fòrum Palatiolo.

Ja de bon matí les parades s’instal•laran al centre i estaran obertes durant tota la jornada.

A banda de les parades el St Jordi també a PLF comptarà amb una  cantada de la Coral Palatiolo a 2/4 de 7 de la tarda al casal de la dona i a les 8 es farà la presentació del grup de lectura de PLF, que començarà a funcionar a partir de demà i que serà dirigit per l’escriptor pinedenc Toni Sala.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics