URGENT

RP surt al carrer per St Jordi

Compartiu aquesta història

 

Aquest dimecres l’emissora aprofitarà la diada de St Jordi per tornar a sortir a carrer per compartir la programació amb l’audiència, coincidint amb una jornada que s’acostuma a viure al carrer.

Així de bon matí ens hi posarem amb l’edició especial del programa infantil Tic Tac Ring que emetrem en directe des de l’estudi mòbil instal•lat al carrer Major. Tots els infants que vagin a escola podran acostar-se per parlar amb els presentadors de l’espai i desitjar bona jornada per antena.

A partir de les 9 s’enceta un programa especial en directe amb dedicatòries i premis, que a més connectarà amb diferents municipis per saber com es viu el St Jordi a poblacions veïnes. Des de l’estudi mòbil es faran els butlletins horaris durant el matí, i també, després de l’informatiu Migdia, es podrà veure com es fa el programa PLF en Xarxa.

A la tarda hi haurà un programa especial del programa cultural Per No dir Res i de nou selecció musical amb més dedicatòries, premis i connexions.

Entre tots els participants a la programació especial es sortejaran llibres de la Llibreria La Pilona de Malgrat i Roses decorades de la Floristeria Tot Jardí.

A banda, i per primera vegada, la ràdio posa en marxa un nou concurs, en el que es vol premiar el millor petó de St. Jordi.

Tothom que vulgui pot fer-nos arribar fotografies amb petons a través del Facebook, Instagram, twitter o whatsapp. Entre tots els petons rebuts sortejarem un sopar romàntic al nou restaurant Merlot de la nostra vila.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics