Dos dies de portes obertes a la Llar d’Infants just abans de les preinscricions

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà dijous i divendres, la llar d’infants municipal de PLF farà jornada de portes obertes per tal que els pares dels futurs alumnes puguin acostar-se al centre i coneixer les instal.lacions i el projecte educatiu que s’hi desenvolupa. A banda les jornades volen orientar i esvair dubtes dels pares.

Tan dijous com divendres les portes s’obriran a un quart de 6 per rebre les visites, però de tota manera cal haver concretat hora prèviament amb la directora del centre que atendrà als visitants per resoldre els dubtes i fer les explicacions sobre l’escola bressol. Ho ha explicat la directora del centre educatiu, Sandra Jimenez.

Aquestes jornades es fan just abans de l’inici de les preinscripcions que es faran del 5 al 16 de maig. Passat aquest termini es farà la baremació de les sol.licituds i un mes més tard serà el període de matriculació definitiu. De fet la visita també servirà per explicar tot el procès de matriculació a la llar d’infants municipal.

Podeu consultar tot el calendari i tota la informació del procés de preinscripció i matrícula a la plana web de l’Ajuntament de PLF, palafolls.cat

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics