Malgrat vol acollir rodatges de pel.lícules i de publicitat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El municipi veí s’ha adherit al catàleg d’escenaris ofertats per la Catalunya Film Commission a productors locals i internacionals. Ho ha fet a través de l’empresa pública Malgrat Turisme a proposta del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

Aquest servei de la Generalitat té com a voluntat promoure i facilitar els rodatges al nostre país per tal d’estimular i consolidar la indústria cinematogràfica i audiovisual catalana.

 

Malgrat treballa ara per elaborar un llistat de les possibles localitzacions que pot oferir el municipi per fer aquests rodatges, com ara platges, zones verdes, boscos, monuments, carrers o edificis singulars.

La Catalunya Film Commission contacta setmanalment amb els projectes cinematogràfics, televisius o de publicitat que busquen i necessiten localitzacions per tal de poder-los oferir propostes dins les seves necessitats.

L’ajuntament de Mlagrat afirma que el municipi fa una aposta decidida per aquesta iniciativa. Malgrat Turisme, empresa municipal que s’encarrega de les polítiques turístiques de la localitat afirma que la possibilitat d’acollir rodatges és una oportunitat de promocionar el municipi.

 

La Catalunya Film Commission va registrar més de 2.500 produccions l’any 2012.

Aquest organisme públic, en el que ja hi són municipis com Calella i Lloret, promou els municipis adherits a mercats audiovisuals i festivals de cinema de referència com el de Berlín, el de Cannes, el de Donosti o el de Sitges.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics