URGENT

Diumenge es fa el 3r CaniCross de PLF

Compartiu aquesta història

 

L’Associació d’Amics dels Animals ja té a punt la 3a edició del CaniCross, una activitat esportiva en la que el gos acompanya al corredor en una cursa normalment per camins de muntanya.

Al març de l’any passat es va fer la 1a edició i al desembre la 2a, i aquest diumenge l’entitat ha preparat la 3a, abans que arribi la calor, que perjudicaria l’activitat dels animals.

Qui vulgui participar de l’activitat amb el seu animal es pot apuntar fins avui mateix a través del Facebook de l’entitat i fent l’ingrés de la inscripció que són 5€.

Es donarà un dorsal per gos i responsable del animal, i al final es donarà un refrigeri al finalitzar la cursa.

El canicross de PLF torna a tenir un únic recorregut de 8 km, amb un traçat que passarà per zona agrícola, el castell, Mas Carbó i el centre de PLF.

La sortida de la cursa serà a la plaça Vall d’Ax a les 9 del matí però una hora abans s’haurà de recollir el dorsal i comprovar xip del gos.

I és que l’animal estigui xipat és una de les condicions indispensables per poder participar a la cursa, així com també la utilització d’arnès i no collar.

Aquesta activitat es fa per conscienciar a la població i per incentivar les activitats conjuntes amb les mascotes. A més els beneficis de l’activitat es destinaran a les tasques habituals de l’entitat que es dedica a la recollida i a la cura dels animals abandonats a la nostra vila, gràcies a les instal•lacions properes al Molí d’En Puigverd.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics