URGENT

Boehringer presenta un ERE que no afectarà la planta de Malgrat

Compartiu aquesta història

 

La Farmacéutica Boehringer ha anunciat aquest dijous que en els propers dies presentarà un Expedient de Regulació de Treball, un ERE, per a unes 80 persones de l’àrea comercial de medicaments de preinscripció a Espanya. Una xifra que equival a un 4.5% de la plantilla actual de l’empresa a Espanya.

Aquesta mesura no afectarà a la planta de producció que la companyia té a Malgrat, on és una de les empreses més importants al municipi. Segons el comunicat tampoc afectarà a l’altra planta de producció de St Cugat.

L’empresa explica que la decisió s’ha pres després d’un profund anàlisi i amb la intenció per adaptar-se als actuals reptes del mercat farmacèutic amb la finalitat de dirigir-se als seus clients de forma més coordinada i eficient.

Aquest ERE només afectarà al departament comercial i no a les àrees de I+D, la de veterinària i la de medicaments de lliure dispensació, que segons el comunicat “continuaran amb el seu habitual activitat.

La direcció de l’empresa, amb seu a St Cugat del Vallès, ha expressat la seva disposició per arribar a acords amb els representants dels treballadors per trobar les mesures necessàries per minimitzar els efectes de la decisió.

Segons el seu web, Boehringer España té més de 1.600 col•laboradors i ocupa la 10a posició en el rànquing nacional del sector, amb unes vendes anuals netes de més de 500 milions d’€.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics