URGENT

El teatre municipal no estarà llest per la Festa Major

Compartiu aquesta història

 

L’ajuntament és a punt d’adjudicar les obres de rehabilitació de la coberta del Teatre municipal, que és tancat des de fa un parell d’anys esperant aquestes obres.

Es tracta d’uns treballs que hauran de substituir l’actual coberta d’uralita per un altra que li permeti una millor climatització, ja que, amb la reforma, es deixarà al descobert les encavallades del sostre que fins ara eren ocultes rere un fals sostre.

Aquestes obres es remataran amb un nou sistema de climatització i il•luminació.

Uns treballs, però, que no estaran enllestits per la Festa Major d’enguany. De fet l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, considera que el teatre estarà a punt a finals d’any.

La rehabilitació del teatre compta amb dues subvencions.

El que sí sembla imminent és l’inici de les obres per millorar la viabilitat de 3 carrers de la vila. Es tracta dels carrers Capdevila, Baix i Girona. En aquest sentit en les properes setmanes es farà la reunió informativa amb els veïns d’aquests carrers per explicar els projectes i fer-ne millores. Després de la reunió s’espera que les obres comencin abans de l’estiu, amb la previsió de finalitzar-les també abans de finals d’any.

El carrer de Baix serà només de baixada i es convertirà en una via similar al carrer del mig i major amb les que hi hauria continuïtat estètica.

El carrer Girona, a Sta. Maria, mantindrà 2 voreres, una d’elles ampliada i amb arbrat. La idea és pacificar l’espai, en el que es perdrà alguns aparcaments.

El carrer Capdevila, també a Sta. Maria, la idea és ampliar una de les voreres existents fins els 2 metres i mig, a mode de passeig, amb un únic costat per estacionar els vehicles.

La prioritat per les persones es completarà amb passos de vianants elevats.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics