El sots 25 de bàsquet aconsegueix la primera victòria de la 2a fase

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Ha estat al 7è partit, però per fi l’equip s’ha retrobat amb la victòria en aquesta segona part de la lliga. Ha estat aquest cap de setmana al Palauet, contra l’Olot B i de 7 punts; 72 a 65.

L’equip va guanyar 14 dels 18 partits de la temporada regular, però amb la segona fase, no va poder continuar amb la ratxa positiva fins ara que s’han retrobat amb la victòria. Ara intentaran repetir amb els bons resultats contra el líder, el Ceset que ha guanyat 5 dels 7 partits jugats fins ara.

Els bons resultats han acompanyat als equips inferiors del club palafollenc. El júnior s’ha imposat al Bescanó; 85 a 69 al Palauet. Una victòria que deixa als palafollencs com a liders de la classificació empatat a victòries amb 3 equips més. La propera jornada jugaran a la pista del Palamós que són 4ts amb un partit menys.

El cadet masculí ha aconseguit la 4a victòria del campionat a casa i contra el Palamós. Són els 10s classificats i la propera jornada jugaran contra el Bisbal, actuals 8s classificats.

La cara negativa aquesta passada jornada, pel que fa als resultats, han estat el sènior i el cadet femení.

Els primers continuen enfonsats a la classificació després de perdre contra el Santjoannenc per 52 a 63. És la 23a derrota de l’equip que continua cuer, i la propera jornada jugaran a la pista del Porqueres, els 10s classificats amb 12 victòries.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics