Regidors de CiU de Malgrat critiquen la carta de Campoy a la Generalitat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquesta setmana s’ha fet pública la missiva de l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy a la vicepresidenta del govern català, Joanna Ortega, en la que li negava una fe cega amb la Generalitat per la Consulta.

Les reaccions no s’han fet esperar i el principal grup a l’oposició, CiU, ja ha criticat la carta, no pel seu contingut, sinó per les formes que segons els nacionalistes ha utilitzat Campoy.

La portaveu de CiU a Malgrat, Neus Serra, afirma, a través del seu bloc, que l’alcaldessa confon la denúncia amb el desig de notorietat i la recerca desesperada de protagonisme i la reivindicació amb la hipocresia política.

Serra troba lamentable que Campoy sorti als mitjans pel que considera pallassades com la carta a Ortega. Una missiva que Serra creu que inclou complexes, falta de respecte, arrogància i faltes d’ortografia.

La nacionalista recorda que Campoy és aficionada a escriure cartes de protesta. Recorda les cartes enviades a través de la premsa on atacava durament al director de l’ACA per l’afer de la riera de Can Feliciano, o les missives al Ministeri d’Hisenda, al president Mas criticant els actes del tricentenari.

Un altre regidor de CiU, el número 2 del partit a Malgrat, Jofre Serret també ha carregat contra la carta de Campoy i afirma que l’alcaldessa fa declaracions en nom de l’Ajuntament de Malgrat, i per tant en nom de tots els malgratencs, i que les fa, segons el regidor, amb eufemismes, poc respecte i amb menyspreu

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics