PLF es prepara per un mes de maig molt esportiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Després del canicross de diumenge passat, on van participar una 90a de corredors, el nostre municipi enceta el mes en el que es desenvolupen ls tradicionals curses dels 9 km i la milla urbana.

Aquest diumenge es farà la cursa dels 9 km. Actualment hi ha una 60a de corredors inscrits, però encara hi ha temps per formalitzar la inscripció fins demà dijous. Tradicionalment hi participen uns 300 corredors en una cursa amb 9KM de recorregut, majoritàriament per pista rural. Les inscripcions anticipades es poden formalitzar a través de la plana web de l’ajuntament a un preu de 4 € i el mateix diumenge es podrà inscriure una hora abans de la cursa a un preu de 5€.

A més, enguany es celebrarà la 5a edició de la Cursa Infantil de 2 quilòmetres i mig, coincidint amb la marxa sènior. Per la marxa dels més petits també cal inscripció prèvia i es desenvoluparà un cop finalitzada la cursa dels adults.

Si la cursa dels 9 km és fa un diumenge, el dissabte següent arribarà l’altra cita atlètica de la nostra població, ja que el dia 10 està programada la 4a edició de la Milla Urbana de PLF.

La milla urbana té diferents categories segons les edats, i hi ha la modalitat infantil amb un recorregut més curt. Per participar en aquesta milla no cal inscripció prèvia, sinó que només cal inscriure’s el mateix dia de la prova.

Aquesta activitat es va començar a fer l’any 2011 i té una bona acollida ja que el recorregut, tot en trama urbana, té una distància assumible per a tothom amb 1609 metres que transcorren pel centre de la nostra població.

A banda d’aquestes dues curses, ja tradicionals, PLF ha incorporat recentment dues carreres més; d’una banda el cross de la nostra vila, que es va fer al març, i la cursa dels 7.7 km de Ràdio Palafolls, que es fa per la Festa Major de setembre.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics