Malgrat promociona el Festival de Bandes a Alemanya

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Després d’haver hagut de suspendre el festival de Corals previst per aquest passat cap de setmana, el municipi està ara impulsant i promocionant la celebració de l’altre gran festival que organitza la localitat, en aquest cas a la tardor.

Així Malgrat serà present a un festival de bandes que es celebra Landesmusikfest 2014 que se celebra a l’Oest d’Alemanya, entre els dies 1 i 4 de maig.

Segons explica l’Ajuntament, en aquest festival alemany hi participen un centenar de grups locals, el que suposen uns 5.000 participants.

Malgrat, que ja ha fet contactes prèviament amb alguns grups, comptarà amb un espai propi al festival alemany des d’on es donarà informació del Festival Internacional de Bandes de Música que es celebra a Malgrat.

Des de Malgrat Turisme, l’empresa pública que gestiona les polítiques de turisme del municipi veí, expliquen que aquest certamen alemany és un bon lloc i bon moment per donar a conèixer la celebració del festival malgratenc, ja que afirmen que ofereix el que ells estan buscant”.

Malgrat està preparant la 15a edició del seu festival. En els últims anys hi acostumen a participar una 10a de grups repartits en les diferents categories que ofereix el certamen. Aquest certamen, que es celebra a finals d’octubre, ajuda al municipi a desestacionalitzar la temporada turística i permet omplir de música i espectacles la localitat durant uns dies.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics