Els joves ajuden a la gent gran a utilitzar els telèfons intel.ligents i ordinadors

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El casal de joves de Can Batlle encetarà aquest proper mes de maig un nou servei adreçat a la gent gran que vulgui aprendre a utilitzar millor el seu telèfon mòbil, smart phone o ordinador.

Per assessorar i indicar quin és l’ús més òptim d’aquests dispositius, el servei comptarà amb un jove que serà l’encarregat d’ajudar a la gent que s’apropi al local jove a conèixer les possibilitats de les noves tecnologies.

Aquest servei estarà disponible tots els dijous de 10 a 12 h al mateix local jove, al barri de Sta Maria, amb especial atenció a la gent gran amb la intenció de resoldre dubtes senzills més comuns, com per exemple, desar els contactes dels seus familiars i amics, fer fotografies amb el telèfon mòbil o connectar-se a una xarxa wifi oberta. Són operacions que es poden fer amb aquests dispositius, però que solen costar a la gent que no està familiaritzada amb les noves tecnologies. Ho explica Albert Muñoz, tècnic de joventut de PLF.

Amb aquest servei, l’àrea de joventut vol potenciar la col•laboració intergeneracional en l’àmbit educatiu, ja que els joves coneixen totes les possibilitats que permeten aquests aparells i les noves tecnologies, ja que de ben petits ja hi han conviscut. Aquest coneixament és el que els permet ajudar a la gent gran que vol fer ús d’aquests aparells però que no estan tant familiaritzats.

El servei és gratuït, i de moment només està previst d’oferir-se els mesos de maig i juny. De tota manera si té bona acceptació, l’àrea de joventut no descarta ampliar-ho un cop passat d’estiu.

La formació per a gent gran la durà a terme un jove de l’Institut de PLF inclòs en el programa d’aula oberta i destinat en aquesta àrea de l’Ajuntament

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics