Detenen 5 lloretencs per robar en un estanc de Roda de Berà

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dia de St Jordi cinc homes de diferents nacionalitats i tots ells veïns de Lloret acusats d’un robatori amb força en un estanc a Roda de Berà, al Tarragonès. El robatori, però, va ser el passat 5 de març. Segons han informat els Mossos d’Esquadra en un comunitat, els detinguts tenen entre , els 20 i 32 anys, i són de nacionalitat italiana, colombiana, argentina, espanyola i marroquina, tots ells veïns de Lloret de Mar i se’ls acusa dels delictes de robatori amb força, pertinença a grup criminal i robatori i furt d’ús de vehicle a motor.

Pels volts de tres quarts de sis de la matinada del passat 5 de març, uns lladres van sostreure un vehicle al carrer Johan Sebastian Bach de Roda de Berà. Tot seguit, els autors van dirigir-se a un estanc, situat en un altre carrer del municipi tarragoní, i van tallar la reixa exterior, tipus acordió, per tal d’accedir al seu interior. Dins del comerç van robar 320 euros en metàl•lic de la caixa enregistradora i 161 cartons de tabacs, valorats en uns 8.000 euros aproximadament.

Arran d’aquest fets, els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació durant la qual es va poder identificar els presumptes autors, atès que aquest grup criminal ja havia estat relacionat i detingut l’any passat per haver comès dos robatoris en bars de la localitat de Figueres i Olot.

Després de diverses indagacions els investigadors van localitzar i detenir, a Lloret, els cinc presumptes autors del robatori del vehicle i de l’establiment comercial.

Els detinguts, amb nombrosos antecedents, van passar el 25 d’abril a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes. El jutge va decretar per tots ells la llibertat amb càrrecs.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics