La Milla Urbana s’ajorna per a finals de maig

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

S’havia de fer aquest dissabte a PLF, però segons ha pogut saber aquesta emissora, la regidoria d’esports ha decidit ajornar-la davant la coincidència d’aquesta competició amb d’altres cites esportives.

Davant d’això, s’ha decidit traslladar-la fins el proper dia 24 d’aquest mes, conservant horaris i la resta de condicions. Per aquesta cursa no cal inscripció anticipada. Nomes cal inscriure’s el mateix dia, una estona abans de la cursa.

La milla transcorre per circuit urbà on es completen els 1609 metres de recorregut. Pels més petits també hi ha la milla urbana infantil amb un recorregut més curt.

L’edició d’enguany de la milla serà la quarta, i cada any ha anat adquirint més importància com a cita esportiva de la nostre localitat, que tradicionalment es feia la setmana després de la cursa dels 9 km que es va fer ahir a la nostra vila.

En aquest sentit, la cursa d’ahir va aconseguir una participació propera als 300 corredors. El guanyador va ser Marc Valdés de Santpedor, que va completar el recorregut en 30 minuts i 35 segons. És la tercera victòria consecutiva de Valdés a la cursa . En categoria femenina, la guanyadora va ser la palafollenca Mireia Parès, que és una tradicional en el podi de la cursa local. El primer palafollenc de la categoria masculina ha estat Jaume Pedemonte, també habitual en el podi de la cursa que aquest any ha celebrat la seva 13a edició.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics