La Llar d’Infants Municipal obren les preinscripcions pel proper curs

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Des d’avui ja es pot sol•licitar plaça en aquest servei, que pel proper curs té la previsió d’oferir 115 places. Els pares interessats en apuntar al seu fill a la llar pot sol•licitar-ho aquests dies fins el proper divendres 16, dirigint-se a la pròpia llar d’infants al matí o a la tarda. En aquest sentit, la directora del centre Sandra Jiménez explica que s’atèn  als pares de 9.30 a 10.30 i de 15.30 a 16.30. La responsable de la llar ens descriu la documentació que cal per presentar la preinscripció.

Pel proper curs, la previsió és obrir una aula per a nadons, 3 aules pels infants d’1 any i 3 aules més per a P2. En total 107 places, el que suposa, sobre paper, 8 places menys que l’any passat, ja que llavors la previsió era d’obrir 2 aules de nadons.

D’aquestes 107 places que es preveuen, però, n’hi ha que ja estan ocupades pels infants que ja estan a la llar i que passaran d’un curs a un altre.

Un cop finalitzat el procés, s’iniciarà la baremació de les sol•licituds per tal de determinar les prioritats d’accés a les places disponibles, sempre i quan hi hagi problemes d’excés de sol•licituds en grups determinats. Per determinar aquestes prioritats, es puntuen diferents aspectes dels aspirants. Així per exemple el fet d’estar empadronat a PLF o tenir algun germà al centre, són els conceptes que més puntuen.

La directora del centre explica quin és el calendari de tot el procés d’inscripció i matrícula a la llar d’infants municipal de PLF.

Des de fa 2 anys tots els participants a la llar estan reagrupats en un únic recinte, després d’anys d’haver d’usar dos espais per l’augment de sol•licituds.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics