El júnior acaba la 2a fase com a líder

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’equip ha tancat la lliga aquest cap de setmana passa. Ho ha fet amb una valuosa victòria davant del Palamós i de 3 punts: 51 a 54. Una victòria que ha permès a l’equip palafollenc acabar la 2a fase de la lliga com a líders, però empatats amb 2 equips més amb 5 victòries dels 8 partits jugats. El PLF, però, té un millor basquet average, pel que ha acabat líder.

El del junior és l’únic resultat positiu dels principals equips del club de bàsquet de PLF.

El sènior tancarà aquest proper cap de setmana la lliga. Un campionat on els resultats no han acompanyat ja que només ha pogut guanyar 5 partits dels 29 que han jugat. Un mal balanç que, passi el que passi la propera jornada, els ha condemnat a ser cuers durant tota la lliga. L’última derrota va ser a la pista del Porqueres per 63 a 52. L’últim partit del campionat serà a casa i contra el Calella C, que és 6è a la taula.

El Sots 25 ha tancat el cap de setmana passat una temporada agredolça. Dolça per que van completar una magnífica primera part de la lliga, però una nefasta 2a fase, on només han aconseguit 1 victòria de 8 partits. L’última derrota a més ha estat dolorosa a la pista del Ceset que va passar per sobre dels palafollencs. El partit va acabar 101 a 65.

El cadet també tanca amb derrota el present campionat. Ha estat a la pista del Bisbal per 68 a 52. 16 punts de diferència en l’últim partit de la temporada. El cadet masculí ha quedat penúltim a la classificació després de guanyar 4 partits dels 22 disputats.

Per últim el cadet femení ha descansat aquesta setmana. Ho ha fet com a líder de la 2a fase. El proper partit serà contra el Unió Girona, que és el 2n classificat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics