La Roda celebra aquest dissabte la 3a edició del Lletra a Lletra

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’entitat cultural de PLF està enllestint la tercera edició d’aquest concurs per a joves i adults en el que cal que els participants lletregin les paraules proposades.

Aquest serà el tercer any que es fa aquest concurs que té com a objectiu que el jovent pugui demostrar el domini de la llengua catalana, lletrejant diferents mots, que es van adaptant a les edats dels participants.

D’aquesta manera, i a l’igual que en les edicions passades l’organització ha dividit la competició en diferents categories, coincidint amb els cicles estudiantils.

La principal novetat d’enguany és que aquesta edició també podran participar els majors de 16 anys, que fins ara no entraven en competició. L’any passat els pares que miraven el concurs van demanar poder participar i per això enguany s’ha creat una categoria específica que no hi era fins ara, ho explica Oriol Jordan, membre de la Roda, que indica que les inscripcions ja estan obertes a les escoles, a l’institut i al MiD.

A les dues escoles s’ha donat a conèixer aquest concurs que ajuda a la rapidesa mental, l’organització i a millorar la capacitat d’ús de la llengua catalana.

Les eliminatòries per cada categoria es faran dins el MiD, mentre que les finals es faran a l’exterior, ja amb públic, cosa que afegeix més pressió als joves i adults participants del concurs.

El Lletra a Lletra es farà dissabte a partir de les 4 al MiD, i està organitzat per aquesta entitat local que busca la promoció de la llengua i la cultura catalana a la nostra vila.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics