URGENT

Malgrat vol perseguir i cobrar les multes de trànsit dels visitants estrangers

Compartiu aquesta història

 

Aquest dijous al vespre es farà la sessió plenària corresponent al mes de maig de l’Ajuntament de Malgrat.

Entre els punts hi ha l’adhesió al servei per la gestió de les sancions de trànsit a ciutadans que viuen fora de l’Estat.

El servei, especialment pensat per a ajuntaments de localitats turístiques, on és més elevada la presència d’estrangers i, per tant, la possibilitat que hi cometin infraccions sancionables, s’articula a través d’empreses privades que estan habilitades per perseguir els infractors fins als seus domicilis, encara que estiguin situats en un país estranger.

Així es vol perseguir als infractors i augmentar la recaptació de sancions imposades a estrangers.

El ple de demà també vol establir un conveni de col•laboració amb L’agència de Residus i Ecovidrio i aprovar el catàleg de llocs de treball del consistori per aquest 2014.

A banda de la gestió política del municipi, els diferents grups han presentat fins a 4 mocions a tractar al plenari municipal.

Tota l’oposició en ple presenta una moció per modificar el catàleg de béns protegits pel Pla d’Urbanisme de Malgrat. L’oposició vol que es protegeixi el Molí d’en Valeri, també conegut com a Molí de la Sal, situat al carrer de Zenobia Camprubí a tocar de la NII. A banda de protegir-lo, la moció proposa crear-hi un centre d’interpretació.

Esquerra i Iniciativa presenten junts un text en defensa de la gestió sostenible dels recursos de l’Ebre al Delta i a la Conca del Riu.

Els ecosocialistes presenten una moció per rebutjar les sentències contràries a la immersió lingüística.

Per últim el PSC, al govern municipal, també presenta una moció per demanar u servei sanitari digne a la nostra zona, en contra de la redistribució de serveis que es du a terme entre els hospitals de Calella i Blanes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics