Bermán creu que el govern local castiga el PP i que vol provocar-lo

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El portaveu del PP a l’Ajuntament Oscar Bermán va assegurar divendres a RP que durant el polèmic ple de gener va rebre amenaces i pressions des del pati de butaques de la sala de plens. En aquest sentit, acusa al govern i sobretot a Iniciativa d’orquestrar la presència de membres de la PAH i d’un Twitaire de Blanes per tal de provocar els populars. Cal recordar que va ser el ple que va acabar en tangana.

A la sessió el PP h¡va canviar el sentit d’un vot a una moció de la PAH, diu Bermán que per pressions i amenaces de persones del públic, tot i que no pot assegurar que fossin membres de la plataforma si creu que eren del seu entorn.

El popular considera que des del pacte de govern entre PSC i ICV, el govern ha volgut castigar el PP. En aquest sentit, el popular va assegurar que després de les eleccions municipals tots els partits van mantenir diferents reunions per articular un pacte per desbancar el PSC del govern. Un pacte que ja està mig redactat, però no finalitzat.

Així, aprofitant la seva majoria, totes les forces excepte el PSC van presentar a l’inici del mandat una moció conjunta per marcar el funcionament del consistori. Una moció que segons Bermán era el primer pas pel futur pacte.

Segons el popular, hi ha empresaris que volen invertir a PLF quan ell sigui alcalde i es canviïn les dinàmiques entorn a la promoció de l’activitat econòmica. Critica l’estat de les zones industrials i la manca d’incentius a les empreses que es volen instal•lar al municipi.

Bermán considera que l’Arsal no és perjudicial i destaca que de moment no ha provocat cap problema al municipi i que el govern l’únic que ha fet és crear alarma.

El popular ha considerat a l’alcalde, Valentí Agustí, un obstacle per un possible pacte entre el PP i els socialistes, però afirma que no li treu el son si Agustí es presentarà o no a les properes eleccions.

Bermán titlla d’electoralistes les obres que es tiraran endavant en els propers mesos al municipi i denuncia que el PSC li copia el programa electoral.

Diu el portaveu del PP que encara no està pensant en les eleccions locals, de les que s’ocuparà passades les eleccions europees.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics