El sènior acaba la lliga amb una nova derrota

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip ja ha acabat el campionat i ho ha fet amb una nova derrota, la 25a. Acaba així un mal campionat del primer equip del club palafollenc on només ha pogut guanyar 5 partits de la30a disputats. L’última derrota ha estat al Palauet i de 7 punts contra el Calella. 49 a 56.

Els mals resultats de la lliga han condemnat a l’equip a la part més baixa de la taula, a 2 victòries del Maçanet.

De fet ja hi ha molts equips de bàsquet que han finalitzat el seu campionat. Però d’altres com el cadet masculí que encara no. De fet havia de jugar aquest cap de setmana contra la Unió Girona, un partit que s’ha ajornat fins el proper dia 30 de maig. Abans, el dia 24 jugaran contra el Llagostera.

Ha acabat la lliga de l’Infantil femení. L’últim resultat ha estat dolent per l’equip, després de perdre 57 a 6 a la pista del Banyoles. Tot i que s’ha acabat el campionat, l’equip té encara 2 partits pendents. El primer contra la Unió Girona aquest proper cap de setmana. Ara com ara l’Infantil és 10è amb 5 victòries dels 22 partits disputats fins ara, a l’espera dels 2 partits que té pendents. Guanyant els 2 partits, podria acabar com a 9è classificat, just per sobre de l’Unió Girona.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics