URGENT

Mig miler d’esportistes amb discapacitat participen a Malgrat als Special Olympics

Compartiu aquesta història

 

El pavelló Germans Margall i el Camp Municipal d’Esports de Malgrat van acollir diumenge el Campionat de Catalunya de futbol sala i de gimnàstica dels Special Olympics, sota el lema “Tots som campions”.

El 20è Campionat de Catalunya de gimnàstica va comptar amb la participació de 56 esportistes amb discapacitat intel•lectual distribuïts en diferents modalitats com la de barra, equilibri i salt, en gimnàstica artística; i en cèrcol, cinta i pilota, en gimnàstica rítmica.

 

Paral•lelament, al Camp Municipal d’Esports s’hi van aplegar 500 esportistes més que en aquest cas competien al 30è Campionat de Catalunya de futbol sala dels Special Olympics, en el que es van disputar més de 70 partits.

Entre els equips participants en aquesta competició hi havia el Club Esportiu El Vilar de la Fundació Aspronis, que amb seu a Blanes, ofereix diferents línies d’atenció a les persones discapacitades, com ara l’esport.

En aquest sentit els campionats disputats a Mlagrat aquest diumenge van aplegar esportistes discapacitats de Lleida, Terrassa, Balaguer, Vilanova i la Geltrú, Mataró o d’Andorra.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Malgrat va aprofitar els Special Olympics al municipi per fer un reconeixement a la trajectòria esportiva de la gimnasta local Marina González, que s’ha classificat per prendre part al Campionat d’Espanya de gimnàstica artística i que ja l’any passat va quedar segona en aquesta mateixa competició.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics