S’esgoten la meitat de les places previstes pel Casal d’Estiu en el primer dia d’inscripcions

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir dilluns van començar les inscripcions pel casal d’estiu municipal d’aquest any. Un procés que s’allargarà fins divendres, però que només amb la jornada d’ahir ja s’hi van apuntar més de 160 participants, el que suposa la meitat de participants d’altres edicions. L’any passat per exemple hi van participar en total 338 infants.

Al casal hi poden participar nens i nenes que estiguin cursant enguany de P3 a 6è i s’atendrà preferentment als empadronats a PLF i als qui, tot i ser de fora, estudiïn a les escoles de PLF. Ho ha explicat la tècnica d’Ensenyament de PLF, Olga Samper.

Els preus d’enguany es mantenen i oscil•len entre els 81€ que costa el juliol a la tarda fins els 280 € que val els dos mesos matí i tarda.

Les activitats es faran enguany a les instal•lacions de Les Ferreries en l’horari habitual. Així al matí es farà de 9 a 13 h i a la tarda es faran activitats de 4 a 7. La intenció del consistori és poder acceptar a tots els infants que presentin la sol•licitud en temps i forma i que siguin de PLF. És per això que un cop es tinguin els números definitius, i s’organitzin els grups es procedirà a la contractació dels monitors que dirigiran les activitats dels infants. L’any passat es va requerir uns 34 monitors per desenvolupar el casal d’estiu municipal, que enguany ha perillat fins l’últim moment arran de la llei Arsal.

Un cop passat aquest període i distribuïts els inscrits, començarà la matrícula del casal amb el pagament del cost de l’activitat només en els casos dels participants acceptats a casal. En aquest sentit a finals de mes s’enviarà un correu a tots els participants acceptats

Recordem que les inscripcions són fins divendres en horari de matí d’11 a 2 al MiD i de forma telemàtica a través del web Palafolls.cat, on també hi ha tota la informació.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics