URGENT

Els castellers de l’Alt Maresme actuen dissabte a PLF

Compartiu aquesta història

 

Finalment la colla dels Maduixots de l’Alt Maresme faran la seva actuació aquest dissabte a la nostra vila en el marc de la festa d’aniversari de l’Esplai El Pas.

Serà la seva presentació al nostre municipi, després que la colla va haver de suspendre la seva actuació a PLF el passat mes d’abril per culpa de la pluja. Llavors la presentació coincidia amb la Festa Major Petita i en concret el dilluns de Pasqua.

En aquest temps els castellers de l’Alt Maresme ja ha fet diferents actuacions a Calella, Tordera i fins i tot ja fora de la nostra comarca.

En aquest sentit, diumenge passat van ser a Beuda, a la Garrotxa, on van fer la primera sortida lluny dels pobles maresmencs.

A la Garrotxala colla va descarregar un pilar de quatre, un tres de sis amb agulla, un quatre de sis amb agulla, un tres de sis i dos pilars de quatre. Una bona actuació, tot i que faltaven algunes peces claus de la colla, cosa que va obligar a improvisar a l’hora de fer algunes construccions sense l’habitual estructura assajada. Una prova més de la maduresa d’aquesta colla, creada recentment a la nostra comarca.

Els Maduixots treballen ara per aixecar noves estructures per poder estrenar-les a plaça el més aviat possible.

L’actuació a PLF serà dissabte pels volts de quarts d’1 del migdia a la plaça de les Valls d’Ax, i serà la seva posada de llarg a la nostra vila després d’una primera aparició, la nit de reis, a la plaça major.

Si a PLF estaran aquest dissabte, l’endemà diumenge els Maduixots de l’Alt Maresme seran a Sta Susanna fent la presentació en aquest municipi veí.

Foto: Tino Valduvieco

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics