Les platges del nostre voltant renoven les banderes blaves de qualitat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un total de 89 platges catalanes, una menys que l’any passat, han estat distingides amb aquesta bandera, que atorga el l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor de la Fundació d’Educació Ambiental, i que acredita les platges i ports que compleixen les normes de qualitat, ofereixen bons serveis als banyistes així com salvament i socorrisme.

De nou les platges més properes a PLF han estat distingides amb la Bandera Blava. És el cas de Malgrat on aquest distintiu onejarà a les platges del centre i la Del Astillero. També es trobarà a la platja de la Pineda a Pineda de Mar i a les de Garbí i Gran de Calella. A la Costa Brava sud hi haurà les banderes blaves de la Mar Menuda i Gran de Tossa; les de Lloret, Fenals, Sa Boadella i Santa Cristina a Lloret de Mar i, finalment, les de Blanes, S’abanell i Sant Francesc a Blanes.

La demarcació de Girona és la 2a en nombre d’acreditacions de qualitat, amb un total de 28, les mateixes que l’any passat. Tarragona és la que més en té, mantenint les 38 de l’any passat. La de Barcelona és la que ha perdut una bandera respecte el 2013, pel que en té 23 aquest estiu

Durant l’estiu de l’any passat, la gran majoria de les platges catalanes han obtingut la qualificació d’excel•lent, requisit indispensable perquè els ajuntaments costaners puguin sol•licitar la candidatura de Bandera Blava per a les seves platges.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics