Diumenge es fa el 7è torneig de Primavera de Judo a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

A partir de les 10 del matí el Palauet s’omplirà de “judoques” que participaran a la 7a edició d’aquest torneig que aplega a uns 200 participants de diferents categories. Enguany hi prendran part 15 clubs més el de PLF, que en serà l’amfitrió. La gran afluència de clubs a la competició palafollenca fa que sigui un dels més destacats de tota la zona. Ho diu en Juan Luna, entrenador del Club de Judo de PLF.

El torneig de diumenge començarà a 2/4 de 10 del matí amb l’escalfament i a partir de les 10 començarà la competició que avançarà fins a les 3 del migdia aproximadament. A mesura que es vagin resolent les categories s’aniran fent l’entrega de premis i medalles per les 5 categories participants.

El torneig abans es feia a l’hivern, però les baixes temperatures van obligar a traslladar-lo a la primavera per afavorir les condicions climatològiques. De fet la de diumenge serà la 7a edició de primavera, però abans se’n van fer una 10a d’edicions d’hivern.

El club de judo, que aviat celebrarà el seu 25è aniversari amb una gran festa l’any que ve, desenvolupa la seva activitat a les instal•lacions de sotagrada del camp de futbol.

Precisament, el club avança que a finals de l’any que ve es celebrarà la festa del 25è aniversari una festa que encara s’està ideant, però Luna ja avança que serà un cap de setmana sencer de judo amb veterans i entrenadors vinguts de fora.

El Judo és un esport que ha anat guanyant adeptes amb els últims anys, i tot i ser d’un poble petit, el club local és dels més importants i gaudeix de bona reputació

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics