L’alcalde de Blanes defensa el conveni amb l’escola de música

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquest conveni és l’epicentre de la querella presentada pel president del club d’Hoquei de Blanes, Josep Ridaura, contra l’alcalde de la ciutat, Josep Marigó.

La querella es presenta perque Ridaura creu que el conveni no està justificat i que hauria volgut beneficiar aquesta entitat on hi estudiaven els fills del batlle i on, a més, la seva dona era membre de la junta directiva.

Un cop coneguda la imputació de l’alcalde, Marigó ha volgut sortir al pas per defensar la seva innocència, la de la seva dona i també aportar documentació per demostrar que la subvenció a l’escola de música es va atorgar correctament.

Marigó, que assegura que no ha rebut cap notificació del jutjat, ha explicat que a Blanes no hi ha cap escola de música municipal i que és la Banda-Cobla Col•legi Santa Maria la que fa aquesta funció d’ensenyança i que el conveni, signat el 2006,era per a un programa que acostava les música als col•legis a un cost 45 mil€.

L’alcalde ha destacat que aquesta subvenció apareixia al pressupost anual del consistori i que el conveni es va aprovar per junta de govern. A més, també ha justificat que s’acompanyava d’unes “fitxes mensuals de seguiment” i d’una memòria anual que havia d’avaluar una comissió creada expressament.

A més, ha destacat que amb el canvi de govern i l’entrada de CiU el 2007 el conveni es va mantenir i es va renovar fa 4 anys amb els mateixos termes i condicions.

Segons Marigó, el president del club d’Hoquei duu a terme una campanya contra ell per motius personals, ja que fa 4 anys va demanar que se li obrís un expedient per insultar i intentar agredir dos treballadors municipals i perque no ha renovat un conveni amb el club d’hoquei. És per això que considera que Ridaura el mou l’odi, la revenja i una obsessió contra ell.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics