El cadet acaba la lliga amb una golejada contra el Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tant el cadet com l’Infantil han acabat aquest cap de setmana la lliga i ho han fet amb victòria. Els primers s’han imposat clarament a l’Olímpic Malgrat amb una golejada al camp de la població veïna.

Al final 1 a 7, amb un festival d’Ayoub, que va marcar 4 dels 7 gols locals. El palafollenc és, amb 35 dianes, el 2n màxim golejador del campionat. La festa golejadora la van completar dos gols de Janer i un de Ferrer. L’equip ha acabat 3r amb 62 punts, a 7 del 2n classificat. Dels 28 partits jugats n’ha guanyat 20 i n’ha perdut 6.

També ha guanyat l’Infantil aquesta setmana per 1 a 3 al Blanes C. Els gols del PLF els van marcar Troncoso, Merayo i Óscar. Merayo, és el màxim golejador de l’equip palafollenc després de marcar aquest cap de setmana el seu 13è gol en aquesta lliga.

Després de jugar els 24 partits de la temporada l’equip ha acabat 6è amb 42 punts, a 26 del líder. Ha guanyat la meitat dels partits que ha disputat, i n’ha perdut 1 de cada 4.

Sense possibilitats d’ascens ni de perdre la 3a plaça de la lliga, l’amateur sembla que ha abaixat els braços i aquesta setmana ha perdut al camp del Vilartagues per 3 a 1. Després d’un primer gol dels empordanesos, Martori va aconseguir l’empat a 1, que es va trencar amb un segon gol del Vilartagues abans de la mitja part. Ja a la segona meitat, els gironins van acabar marcant el tercer i sentenciant el partit.

L’amateur encara no ha acabat la lliga, li queden un parell de jornades. La propera per jugar contra el Tossa, que és 9a a la lliga, mentre que els palafollencs són 3r.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics