Es manté el grau d’incivisme a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La regidora de parcs i Jardins de l’Ajuntament Esther Torrent, afirma que els actes incívics continuen a PLF. Tot i que són petits fets aïllats i de poca importància, si suposen una gran despesa per les arques municipals. Diu la regidora que la gent no es cansa de fer-los i que no tenen por de les possibles repercussions, pel que s’ha decidit tirar endavant la nova Ordenança de Civisme.

Torrent explica que s’està fent un seguiment dels grups més incívics per perseguir aquest tipus d’actes vandàlics, sobretot contra el mobiliari i les instal•lacions públiques de PLF. En aquest sentit no descarta, en un futur, contractar a Agents Cívics o informadors que es dediquin a millorar el civisme a la nostre vila. Diu Torrent que fins i tot es podria obligar als mateixos incívics a fer pedagogia de la bona gestió de l’espai públic.

Tot i això, la regidora diu que els parcs de PLF estan en bones condicions i explica que aviat començaran els treballs per condicionar els terrenys on abans estava l’institut com a plaça i espai per a joves. Es preveu instal.lar una pista d’skate,una pista poliesportiva i una zona de pícnic.

També ha explicat que el consistori preveu millorar la façana d’entrada a PLF, a la zona de les piràmides. Afirma que es faran més piràmides, amb zones verdes a les dues bandes de la carretera de Blanes i que s’instal•laran unes grans lletres, d’uns 5 metres d’alçada, que formaran el nom del nostre municipi.

Una nova façana d’entrada que Torrent creu que no aixecarà polèmica.

Més enllà d’això, no es preveuen noves places ni noves zones infantils, només el canvi dels actuals gronxadors de la piscina fins la plaça Joaquin Ruyra. Precisament la piscina s’obrirà a PLF el proper dia 20 de juny i estarà oberta fins la festa major de setembre.

La regidoria d’esports espera que aquesta setmana es reprenguin les sobres dels vestuaris del Figuerassa Arena, 4 anys després d’aturar-se.

Torrent, que va negar que les obres es facin per la proximitat de les eleccions municipals, ha explicat que es preveu que la curs dels 9km i la Milla urbana, que tradicionalment s’han fet amb una setmana de diferència es faran a partir d’ara espaiades en el temps, com passarà enguany per un fet circumstancial.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics