URGENT

Agustí Bendito ofereix una xerrada a PLF per parlar del Barça

Compartiu aquesta història

Qui fou presidenciable en les últimes eleccions al club blaugrana, serà aquest dijous a la nostra vila convidat per un grup de socis de PLF.

Benedito, oferirà una xerrada col•loqui en la que analitzarà l’estat actual del club, ara que tanca una temporada en blanc en les principals seccions esportives.

Un dels temes a tractar serà les tensions internes del club i la demanda de Benedito, entre d’altres socis, de celebrar eleccions presidencials aquest estiu, després de la dimissió a mitjans d’aquesta temporada del president Sandro Rosell i la designació de Josep Maria Bertomeu com a nou president. Davant d’això demanen que es facin les eleccions aquest estiu i no esperar al 2016.

Una demanda que es recolza sobre el resultat i els fets d’aquesta temporada, on a banda dels mals resultats esportius, hi ha hagut diferents polèmiques i escàndols, com el contracte de Neymar, els problemes fiscals de Messi o la prohibició d’accés d’infants al camp nou en partits d’alt risc.

Siguin quan siguin les eleccions, Benedito ja s’ha postulat com a presidenciable, després que en les últimes eleccions al Barça, l’any 2010, fos la sorpresa quedant com a segon candidat en nombre de vots rere de Sandro Rosell.

La trobada amb Benedito, que estava pactada abans del desenllaç de la lliga de futbol aquest cap de setmana passat, serà dijous a 2/4 de 9 del vespre al Cafè de PLF i està oberta a tothom qui vulgui interessar-se sobre l’actual situació del club blaugrana des de l’òptica del precandidat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics