URGENT

Divendres comencen les audicions musicals i acaben les preinscripcions de l’escola de Música i Dansa

Compartiu aquesta història

 

Des del passat dia 12 i fins aquest divendres està obert el procés de preinscripció pel curs vinent de les diferents disciplines i cursos que es fan des de l’Escola de Música i Dansa de PLF.

Tant els alumnes nous com els antics han de demanar plaça de cara al proper any ja sigui d’assignatures genèriques, com llenguatge musical, o de qualsevol instrument, des d’acordió a Contrabaix, així com els grups i corals que també assagen al MiD.

Pels nous estudiants que estiguin dubtant, el centre educatiu municipal ofereix la possibilitat de fer un tastet del curs, per tal d’esvair dubtes. Ho ha explicat la directora de l’escola de música i dansa de PLF, Sara Lozano.

El centre ofereix una llarga llista de cursos musicals i d’altres disciplines com dansa, teatre, sardanes, cobla o coral. Es pot trobar el llistat complet i el full d’inscripció al mostrador del MiD i també a la plana web de l’Ajuntament, a palafolls.cat.

Aprofitant que ara acaba el curs, el centre tornarà a fer les audicions dels diferents instruments. Enguany, però, aquestes audicions no es faran al MiD, sinó que per primer cop s’obriran a la població en general i s’oferiran a la plaça de Poppi, al vespre. Serà a partir d’aquest divendres i durant tota la setmana que ve.

Només les audicions de piano es faran dins el MiD per la impossibilitat de moure aquests instruments fins la plaça de Poppi.

Les audicions són gratuïtes i es faran casi a diari.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics