Els Agrupaments escoltes de l’Alt Maresme netejaran les platges aquest cap de setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Ho faran dins la campanya internacional Clean Up The Med, que promou accions de voluntariat per netejar les costes del Mediterrani i conscienciar així a la població de la necessitat de protegir el medi ambient.

Així aquest proper dissabte al matí, els agrupaments escoltes d’Arenys, Blanes, Calella, Malgrat, Pineda i Tordera, tots ells pertanyents a la Demarcació de Girona de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, netejaran platges, rieres i desembocadures en aquests municipis mentre aprenen sobre l’entorn marí.

Es calcula que aquests 6 caus mobilitzaran més de 500 persones, la majoria d’elles infants i joves d’entre 5 i 18 anys i els seus monitors. També comptaran amb la col•laboració del VAMMA (Voluntaris de l’Alt Maresme de Medi Ambient), que habitualment fan neteges del fons marí a la nostra zona.

Al migdia es trobaran tots a Calella per dinar plegats i fer activitats conjuntes.

Aquestes entitats, com els esplais, treballen l’educació en el lleure, i activitats com aquestes permeten treballar valors com la defensa de la natura i el treball en equip, tot plegat amb el compromís de servei a la comunitat.

La campanya Clean Up The Med, promoguda des de 1995, vol augmentar la consciència ambiental, al mateix temps que es redueix la contaminació generada per l’activitat humana.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics