URGENT

Desmenteixen que Campolier estigui imputat per una adjudicació a dit

Compartiu aquesta història

 

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha desmentit a la Fiscalia de BCN i nega que l’alcalde de Sta Susanna, Joan Campolier, estigui imputat per la contractació del servei de recollida d’escombraries.

TSJ ha admès que Campolier està sent investigat, però sense que la investigació hagi derivat en cap imputació.

Segons la denúncia de la Fiscalia, l’alcalde hauria beneficiat a una empresa de Blanes que ja prestava el servei de recollida d‘escombraries, i li hauria permès aixecar una deixalleria en uns terrenys no urbanitzables a Ciutat Jardí, a tocar del terme municipal de PLF.

El proper dia 10 de juny, Campolier haurà d’anar a declarar davant del jutge que li ha requerit que aporti els acords de ple en relació amb la denúncia de la fiscalia.

El servei de recollida d’escombraries a Sta Susanna era gestionat pel Consell Comarcal del Maresme des del 2010. Un any més tard, i sense raó aparent, l’Ajuntament va canviar la concessió per una empresa de Blanes per un import superior al que costava amb el Consell.

Campolier nega les acusacions i afirma que la gestió del servei s’ha fet correctament.

L’alcalde es va mostrar ahir molt molest per la informació sobre la seva imputació, perquè considera que la seva imatge ha quedat molt perjudicada.

Campolier defensa que sempre ha col•laborat en la investigació de la fiscalia aportant totes les dades que ha sol.licitat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics