URGENT

Malgrat tanca l’any passat amb superàvit d’1 milió 800 mil €

Compartiu aquesta història

En l’últim ple municipal, el consistori va aprovar els comptes de l’exercici de l’any passat, que l’Ajuntament va tancar amb superàvit.

El pressupost del 2013 era de 21 milions d’euros, dels quals se n’ha executat un 94%, amb una diferència entre ingressos i despeses d’1.788.000 euros.

A més, el consistori no ha hagut de formalitzar cap prestec bancari l’any passat, i ha aconseguit reduir el seu deute fins els 8 milions , el que suposa un deute viu de 430 € per habitant.

El 2013 es va destinar més d’un milió d’euros a inversions, entre les que hi ha la urbanització de la riera al tram de Can Feliciano i les obres de remodelació de l’antiga caserna de la Policia Local, que recentment s’ha convertit en la nova Àrea de Serveis Personals.

El consistori ha afirmat que s’ha incrementat la recaptació involuntària, és a dir fora de termini, de l’IBI en un 1%. Aquest impost es va fraccionar per primera vegada l’any passat, gràcies a l’oposició que va fer bona la seva majoria per aprovar aquesta mesura. El govern afirma que no ha percebut per part dels ciutadans la “necessitat de fraccionar altres rebuts que no siguin el de l’IBI.

L’Ajuntament de Malgrat va aprovar el compte general de 2013 amb els vots a favor del govern, PSC i PP, en contra d’ICV-EUiA i l’abstenció de CiU i ERC.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics