Enderroquen els camps de futbol dels Pins

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’Ajuntament de Blanes ha iniciat aquesta setmana els treballs d’enderroc dels camps de futbol d’Els Pins, un de gespa artificial i un altre de terra, que seran substituïts pel nou camp que s’ha de fer a la Ciutat Esportiva.

Un cop enderrocats els camps dels Pins, la zona s’adequarà per esdevenir un espai polivalent amb la intenció que pugui encabir altres usos d’interès general. L’activitat més immediata serà la fira d’atraccions de la Festa Major d’aquest 2014 i, més endavant, està previst que s’hi instal•li un circ.

En aquest sentit , en els darrers anys la fira havia estat allotjada a l’esplanada de davant l’Estació d’Autobusos, però enguany no era possible per la construcció d’un nou supermercat, cosa que ha obligat a l’Ajuntament a buscar-ne una alternativa.

Durant més de cent anys, els camps d’Els Pins els ha utilitzat el Club Deportiu Blanes. L’entitat esportiva, que l’any passat va complir els 100 anys, encara no abandonarà definitivament l’equipament i continuarà utilitzant el camp de gespa, ja que encara no ha finalitzat la lliga regular. Així, els primers treballs d’enderroc hoan començat pel camp de terra i està tot programat perquè es puguin compaginar aquestes feines amb els darrers entrenaments de l’equip, que té previst marxar de manera definitivament el 2 de juny.

La previsió és que els treballs estiguin enllestits entre finals de juny i principis de juliol. Les feines d’enderroc ocuparan unes tres setmanes, mentre que la resta necessitaran més temps. També es preveu que les darreres tasques d’enderroc es pugin simultaniejar amb les primeres d’adequació.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics