Aquest vespre es fa la reunió per explicar la zona verda de St. Lluís

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A les 8 del vespre els veïns i comerciants d’aquesta zona del municipi estan cridats a una reunió per tal de resoldre els dubtes referents a l’entrada en funcionament, aquest proper estiu, de la zona verda.

La previsió és que a la 2a quinzena de juliol es posin en marxa diferents zones d’estacionament exclusiu per a palafollencs al barri de St Lluís. L’evident manca d’aparcament en aquesta zona del municipi, sobretot a l’estiu, ha motivat a l’Ajuntament a crear espais on només hi podran estacionar els veïns de PLF que ho acreditin amb un adhesiu de Resident, que entregarà el consistori als qui estiguin al corrent de pagament de l’impost de circulació.

Es vol evitar que els turistes que visiten el Marineland ocupin les poques places d’estacionament que hi ha al barri de St. Lluís, sobretot després que el parc aquàtic faci pagar el seu estacionament.

Les zones verdes, que estaran senyalitzades com a tal, seran gratuïtes pels palafollencs i prohibides pels foranis, que si hi aparquen tindran una sanció i la grua els retirarà el vehicle.

La mesura, però, no agrada a tothom. Alguns comerciants consideren que la mesura pot fer disminuir les seves vendes, al limitar la presència de turistes a la zona.

La reunió es farà aquest vespre a les 8 a la fàbrica el Forroll i és oberta a tothom.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics