URGENT

La Pubilla de PLF es proclama Pubilla del Maresme

Compartiu aquesta història

Cristina Riera, la pubilla de PLF del 2013 es va proclamar dissabte pubilla de la nostra comarca després de superar els diferents exàmens proposats pel jurat.

Les proves es van realitzar durant tota la jornada a Sta. Susanna, que enguany ha acollit la proclamació de la Pubilla i l’Hereu del Maresme.

Riera ha hagut de superar 3 exàmens diferents, un escrit, un oral i una redacció que avaluen el grau de coneixement sobre la nostra comarca, Catalunya i també de les seves festes i tradicions.

Per exemple van haver d’ordenar els municipis de la nostra comarca de sud a nord o completar la lletra de conegudes cançons catalanes com l’Estaca de Lluís Llach o Miami Beach dels Lax’n’Busto.

Tot i que en el moment de les proves els nervis eren molt presents, la candidata de PLF es va acabar imposant a la resta de pubilles del Maresme que es van presentar al concurs comarcal.

A partir d’ara i durant el proper any, Riera, haurà d’assistir a tots els actes de pubillatge que es facin a la comarca en representació del Maresme.

A banda de la pubilla de PLF, l’hereu d’Arenys de Mar, Arnau Akhtar, va ser proclamat Hereu del Maresme, i per tant acompanyarà a la palafollenca en la seva feina de representació.

Si no hi ha canvis, la tradició diu que l’elecció del pubillatge del Maresme es fa al municipi d’on prové la pubilla, pel que el proper any, aquest acte recaurà a PLF,

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics