Reparteixen plàtans entre els alumnes que van a peu a estudiar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Una vegada més l’Àrea d’Ensenyament de PLF ha posat en marxa la seva iniciativa de repartir plàtans entre els estudiants que accedeixin sosteniblement als seus centres escolars durant aquesta setmana, ja sigui a peu, amb bicicleta o amb patinet.

Així, alguns dies d’aquesta setmana s’anirà repartint fruita en els diferents punts de distribució que s’habilitaran en diferents punts del trajecte d’entrada tant a les escoles com de l’Institut de secundària.

La previsió de l’Ajuntament és repartir fina a 90 quilos de plàtans, que suposen unes 500 unitats, entre els alumnes locals durant aquesta setmana.

La iniciativa, que es repeteix en diferents ocasions durant el curs, s’emmarca dins la campanya “Anem caminant a l’escola” que vol impulsar la mobilitat sostenible entre els estudiants de la nostra localitat.

L’objectiu és doble; promoure els desplaçaments sostenibles entre els més joves i incentivar el consum de fruites com a base d’una vida saludable per l’exercici i l’alimentació sana. Ho ha explicat la tècnica d’ensenyament de l’Ajuntament, Olga Samper.

A l’inici de curs, a l’octubre, es va fer una primera jornada coincidint amb el dia mundial de l’Alimentació. De tota manera aquesta iniciativa s’ha anat repartint de forma aleatòria i sense avís per tal de fomentar el fet d’anar a peu o en bicicleta a estudiar, abandonant el costum d’acostar-se en vehicle privat a les àrees d’ensenyament de la nostra vila.

I és que la presència de cotxes a les escoles és notable i provoquen puntes de gran afluència de vehicles al campus escolar, ja que les dues escoles de primària es troben en una mateixa àrea. És per això que, per evitar embussos a les hores d’entrada i sortida dels estudiants, des de fa uns cursos els centres mantenen horaris lleugerament diferents al matí per així evitar aglomeracions de trànsit a la zona.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics