Demà es presenta l’Estudi de la Qualitat de Vida de la Població Infantil de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En els últims mesos s’ha fet un ampli estudi sobre els nens i nenes de PLF i la seva realitat. S’ha fet amb la intenció d’analitzar quina és la qualitat de vida de la població infantil del nostre municipi entre el servei de Pediatria del CAP de Salut i l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya.

L’estudi s’ha fet a les dues escoles de PLF i també a l’institut, on els alumnes que han estat autoritzats han contestat diferents qüestionaris, en paper i a l’ordinador, per tal d’avaluar diferents aspectes. En total han respost més de 200 preguntes i els pares que han volgut també han contestat un formulari que ajuda a contextualitzar la situació dels infants locals. Ho ha explicat Marta Azuara, infermera de pediatria de PLF.

Amb el buidatge de les dades es farà una radiografia de la situació de la població de 8 a 18 anys de la nostra vila, que ajudarà a planejar les actuacions i programes a fer per reforçar les mancances més grans.

Les dades, ja recollides i analitzades, es presentaran demà al vespre, a quarts de 9, al MiD, amb la intervenció del Doctor Luis Rajmil de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya i Anna Ballester, cap de pediatria de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, l’empresa que gestiona el CAP de PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics