URGENT

Osorio haurà de demanar perdó al PP per la batussa del ple de gener

Compartiu aquesta història

Després del tens final del ple del mes de gener, on el regidor d’Iniciativa, Juan Andrés Osorio, i els dos regidors del PP, Óscar Bermán i Francina Colonqués, es van barallar entorn a la polèmica del tweet sobre les esglésies, els dos regidors populars van denunciar a l’ecosocialista per un presumpte delicte de injúries, amenaces i coaccions.

Fa unes setmanes es va veure el cas al Jutjat de Pau de PLF, i durant la vista Osorio va reconèixer, com ja havia fet abans a RP, que havia perdut els nervis i va demanar disculpes als dos representants populars. Davant d’aquestes disculpes, els denunciants van retirar la denúncia, exhaurint així l’acció penal, sempre i quan aquesta disculpa es fes públicament en el proper ple municipal, que és on es va produir el fet denunciat.

Així, aquest divendres, en el decurs del ple de maig, el regidor ecosocialista haurà de disculpar-se per haver qualificat de “feixistes” als representants populars o haver-los dit frases com: “som comunistes, no ens vareu poder matar el 36 i no ho fareu ara”. Va ser just abans d’acabar el ple del mes de gener.

Tot plegat arrenca les passades festes de Nadal, quan Osorio va retwitejar un missatge d’un humorista de Blanes on assegurava que “Cremar esglésies em sembla una barbaritat si no hi ha ningú a dins”. Aquest retweet va ser respost per part dels regidors populars de PLF amb escrits molt crítics contra Osorio, que llavors va publicar un vídeo amb sorna de disculpes. La corda es va tensar definitivament al ple de gener, quan en els precs i preguntes, va acabar amb l’intercanvi d’impressions i retrets entre els dos partits polítics.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics