Creix un 10% el nombre de visitants a Lloret en els primers mesos de l’any

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’entitat de promoció turística de la ciutat, Lloret Turisme, informa que durant el primer quadrimestre del 2014 la ciutat ha rebut 185 mil visitants, que han fet 781 mil pernoctacions, el que suposa un augment de més del 10% en comparació amb l’any anterior. Pel que fa a l’estada mitjana, es situa en unes 4 o 5 nits per visitant, i l’ocupació mitjana en aquest període ha estat del 61%.

Jordi Orobitg, regidor de Turisme, ha manifestat que aquest increment està motivat per un augment del públic de proximitat, sobretot del públic català, que incrementat un 75% respecte a l’any passat.

En aquest sentit, s’ha passat de 40 mil visitants a quasi els 70 mil.

També cal destacar el notable increment en visitants i pernoctacions que ha tingut la resta de públic nacional, que ha augmentat un 40% respecte a l’any anterior arribant a les 31 mil entre gener-abril. Pel que fa als principals mercats estrangers, han estat, per aquest ordre, el francès, l’anglès, l’italià i el rus.

Amb prop d’1.000.000 de visitants i 5.000.000 de pernoctacions a l’any, Lloret de Mar es consolida com una de les poblacions líders del turisme.

Les darreres dades pel que fa a la recaptació de l’impost sobre estades turístiques a Catalunya la varen posicionar com a líder a la província de Girona, només per darrere de les ciutats de Barcelona i Salou, i molt lluny de Santa Susanna, 4t municipi en recaptació de l’impost que es paga per cada pernoctació.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics