URGENT

Malgrat instal•la 2 minideixalleries al centre per recollir petits residus especials

Compartiu aquesta història

El consistori ha iniciat una prova pilot per tal de potenciar el reciclatge a la localitat i ha instal.lat dues minideixalleries en dos punts del centre de Malgrat i que són per recollir residus com cartutxos de tinta d’impressora, piles, bombetes, telèfons mòbils o cd’s i dvd’s.

Aquestes minideixalleries són plafons amb diferents compartiments on dipositar aquests residus que s’han de separar de la resta de fraccions de la recollida selectiva.

Fins ara aquests residus calia dur-los a la deixalleria o en contenirors especials. Amb aquestes instal•lacions es vol facilitar la tasca de reciclatge als veïns de Malgrat.

De moment només s’han instal•lat dues minideixalleries, una a la cantonada entre la riera i el carrer del Carme i l’altra rere l’església parroquial.

Ara com ara aquestes dues minideixalleries, que són propietat de l’Ajnutament, són la primera part del projecte que es podria estendre un cop verificada la seva eficàcia i servei a la població.

Periòdicament l’empresa gestora del servei de recollida d’escombraries buidarà aquestes minideixalleries i portaran els residus a la planta de tractament del polígon de Can Patalina.

Des del consistori s’assegura que la iniciativa pretén incentivar als ciutadans a reciclar aquests petits residus que no poden anar a cap dels contenidors habituals del carrer i que cal separar-los degudament.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics