Demà torna la TotCanvi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Dissabte, la plaça de Poppi acollirà la segona edició d’aquest 2014 de la Palafolls TotCanvi, la fira d’intercanvi i venda de productes de 2a mà o de fora d’estock.

Aquesta segona TotCanvi de l’any continuarà amb els canvis introduïts al certamen. Bàsicament el dia de celebració que a partir d’ara es farà sempre els dissabtes i no els diumenges. Amb aquest canvi es vol que la fira dinamitzi el comerç local.

A banda del dia de celebració, el que també s’ha canviat enguany és l’emplaçament. Al desembre la fira es va haver de traslladar a la plaça de Poppi degut a les obres de construcció de la nova caserna de la policia a la plaça del Forum Palatiolo, lloc on s’havia fet la TotCanvi fins llavors. El canvi va agradar, ja que l’espai és més gran i permet una millor circulació de persones. A més no cal tallar el trànsit ni restringir l’aparcament, afavorint així la dinamització del centre.

Aquest 2014 es faran 5 TotCanvis ja que la bona acollida de la fira per part de paradistes i del públic ha esperonat a l’organització a ampliar el nombre de certàmens.

De tota manera la intenció de la Fira es manté intacta. El totcanvi vol ser una fira on intercanviar i vendre productes de 2a mà tant de particulars com botigues, a un preu substancialment inferior al del mercat. La idea és donar una segona vida als productes que ja s’utilitzen.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics