URGENT

Avui comença la 3a edició del Blanes12

Compartiu aquesta història

 

A partir d’aquest vespre i durant tot el cap de setmana se celebra a la ciutat la promoció Blanes12, una iniciativa de l’Ajuntament de Blanes que compte amb el suport de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC), i el entitats locals, empreses, comerços i establiments privats.

Durant els propers 3 dies la ciutat ha programat diferents activitats culturals, que combinades a ofertes comercials i de restauració esperen atreure a centenars de visitants. L’alcalde de la ciutat, josep Marigó, afirma l’objectiu és que els visitants s’acostin i descobreixin la vila. Per això agraeix l’esforç de tots els col.laboradors.

Marigó assegura que s’invertiran uns 50 mil€ de pressupost pel Blanes12, una quantitat que s’espera recuperar a través del retorn de visitants, sobretot els de proximitat, gràcies a la promoció de vila que ofereix aquesta iniciativa.

En aquesta nova edició participen un total de 156 empreses, de les quals 92 són comerços que s’han adherit a la campanya de la Nit de Compres, la Shopping Night que es fa aquest nit. Aquests comerços estaran oberts fins la mitjanit quan es farà un sorteig de vals de compra valorats en 12.000 euros.

En l’àmbit de la gastronomia, hi ha 38 bars i restaurants que oferiran promocions en tots els àpats durant els tres dies. La novetat d’enguany és que, a banda dels menús i ofertes al preu de 12 euros.

13 empreses d’allotjament s’han adherit enguany al Blanes 12 oferint fins a 188 places a 12 euros per persona i nit, que es van sortejar la setmana passada. A banda d’aquestes places també s’han fet promocions varies als webs d’hotels i càmpings.

També es faran una 50a d’activitats per dinamitzar el Blanes12. Totes elles es poden consultar al web blanes12.cat, entre les quals destaca el concert d’Ol’Green, finalista al programa de TV3 Oh Happy Day. També hi haurà una sessió de DJ nocturna a l’aire lliure al Passeig de Mar o una exhibició dels castellers de l’Alt Maresme.

Qui vulgui aparcar a Blanes també hi haurà ofertes dels aparcaments i zones blanes del municipi.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics