Esquerra critica les polítiques urbanístiques del govern municipal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En l’última edició del seu butlletí, l’Esquerranet, els republicans carreguen contra el que consideren una forma caduca d’actuar entorn al desenvolupament urbanístic del nostre poble.

El republicans creuen que el govern actua encara amb fórmules pròpies dels “bons temps”, quan l’urbanisme era un dels motors econòmics que permetien desenvolupar noves zones. De cada nou sector, una part és per a l’Ajuntament, on el consistori alça les noves infraestructures.

Els republicans critiquen que hi ha zones encara per desenvolupar, com ara la zona de l’Institut o dels habitatges socials, i que el consistori ja està pendent d’encetar nous sectors, amb l’única idea de poder construir nous equipaments.

Uns equipaments creats en sectors sense desenvolupar i que hipotecaran urbanísticament les properes generacions i governs, ja que obligaran en un futur a desenvolupar aquestes zones on els propietaris ja han cedit els espais a l’Ajuntament.

Precisament Esquerra creu que en els últims 30 anys s’han fet nous equipaments necessaris pel nostre municipi, però que ara les previsions del govern municipal són fer nous equipaments sense cap prioritat i amb la finalitat d’esdevenir un poble de postal, un concepte que sempre ha criticat Esquerra.

De fet els republicans, que són la 3a força política a PLF, creuen que el govern socialista ha desenvolupat una política especulativa que tapa una gestió plena de clars i obscurs darrera l’aparença d’un poble de postal.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics