Comencen els treballs del nou parc de Lluís Companys

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Els terrenys que fins fa uns anys ocupaven els barracons de l’institut de PLF, es convertiran en un nou parc municipal. Es tractarà del Parc de Lluís Companys, ja que es troba a tocar del monument en memòria del president màrtir.

El parc vol ser un espai lúdic per a joves i per tant oferirà una pista poliesportiva, reaprofitant la que ja existeix de l’època de l’institut, i una pista d’skate per tal que els més joves puguin practicar-hi amb els seus patins, patinets o monopatins.

Segons la regidora de parcs i jardins de PLF, Esther Torrent, la zona és ideal perquè hi ha una tanca que rodeja l’espai i afirma que aquesta nova plaça recull la demanda d’un grup de joves de la nostra vila.

Precisament la setmana passada es va finalitzar la base de formigó on s’instal•laran els mòduls que conformaran la pista d’skate.

L’espai també tindrà una reduïda zona de picnic per als visitants.

De tota manera, la plaça podria ser efímera, almenys en aquests terrenys, ja que l’Ajuntament ha ofert aquests mateixos terrenys a la Generalitat per tal de poder ubicar-hi l’Escola d’educació especial Horitzó.

Ara com ara el projecte d’aquesta escola està aturat a la Generalitat per manca de finançament i a curt termini no sembla que s’hagi de desencallar.

Segons l’Ajuntament, però, les pistes d’Skate que s’instal•laran en el parc Luís Companys no seran fixes, pel que es podran col•locar en algun altre punt del municipi un cop es decideixi instal•lar en aquests terrenys l’escola Horitzó, que actualment és a Pineda.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics