Comencen les obres de la nova rotonda de la carretera d’accés a Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com ja va avançar aquesta emissora el passat setembre, el consistori i la Diputació de Barcelona han decidit instal•lar una nova rotonda a l’avinguda Costa Brava, la carretera que entra al municipi pel CAP de Salut.

Justament avui comencen els treballs per fer realitat aquest giratori que es situarà entre les rotondes del CAP i la del Poligon de Can Patalina. De fet aquest nou giratori també permetrà accedir a aquest polígon, però davant del Parc de Francesc Macià.

Aquesta nova rotonda millorarà la mobilitat de vehicles i incrementarà la seguretat a l’avinguda de la Costa Brava, un dels punts negres del municipi, segons les dades presentades des de la Policia Local.

Aquesta nova rotonda ajudarà als veïns de la verneda a accedir als seus habitatges sense haver d’anar a la rotonda del cap per fer la volta, com fins ara. De fet molts veïns no feien aquest recorregut i giraven directament, tot i que estava prohibit.

Les previsions de l’empresa executora, és que les obres s’allarguin fins l’agost. Fins llavors el carrer del polígon industrial paral•lel a la carretera estarà tallat al trànsit i es limitarà l’estacionament al tram afectat per les obres.

Mentre durin les obres, la voluntat és garantir els dos carrils de circulació, però amb alteracions puntuals del recorregut, pel que la Policia Local de Malgrat demana que es moderi la velocitat i es segueixin les indicacions i senyalitzacions excepcionals.

La rodona vermella situa la ubicació futura de la rotonda (imatge de Google earth)

rotonda

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics