La setmana de l’emprenedoria del Maresme comença dilluns vinent

 

El certamen d’enguany inclou 9 sessions formatives sobre aspectes d’interès per aquelles persones que estan a punt d’iniciar un nou negoci o bé, que ja el tenen en marxa.

La Setmana de l’Emprenedoria al Maresme, que es farà a partir del proper dia 16, és una iniciativa del Consell Comarcal que té per objectiu donar suport formatiu als emprenedors de la comarca en els aspectes que són vitals per a les activitats econòmiques. En aquest sentit s’ofereix formació sobre idees, creativitat, negoci, màrqueting, pla d’empresa, finançament, comercialització o la presència dels petits negocis a les xarxes socials.

Passada la formació, es farà una sessió de Networking per tal de facilitar als emprenedors un espai per poder explicar els seus negocis a possibles col•laboradors o clients. A més,i com a novetat, els assistents podran participar en un sorteig de productes i/o serveis oferts pels ponents.

L’assistència a la Setmana de l’Emprenedoria és gratuïta, però cal inscripció prèvia que s’ha de realitzar emplenant el formulari que trobareu al web www.ccmaresme.cat

Totes les sessions es faran a les instal•lacions del Maresme Centre de Negocis, prop de l’estació de RENFE de Mataró.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics