Malgrat instal•larà 3 desfibril•ladors en instal•lacions esportives

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Demà al vespre, durant la sessió plenària corresponent al mes de juny, el consistori aprovarà l’adquisició de 3 desfibril•ladors per tal de fer de Malgrat un “municipi cardi-protegit”. Aquests elements es situaran en zones esportives, ja que la pràctica d’esport és un factor de risc cardiac.

La proposta, que neix d’una moció d’ERC, es presentarà demà com a iniciativa de totes les forces polítiques, pel que, presumiblement, s’aprovarà amb el vot a favor de totes les formacions.

A banda de comprar i instal.lar aquests nous desfibril.ladors, també caldrà formar a les persones d’entitats esportives locals i que tindran contacte amb aquests elements, que s’activen en casos de parades cardíaques.

Las moció també demana que espais de natura o de lleure esdevinguin referència pels hàbits saludables.

Aquesta és una de les 5 mocions que inclou l’ordre del dia del ple de demà.

Entre aquestes n’hi ha 2 que presenta el PSC, al govern municipal. Una ho fa conjuntament amb el PP oi ICV i que demana l’avançament de l’edat de jubilació dels policies locals. L’altre, que presenta en solitari per demanar més recursos i vehicles pel parc de bombers de Pineda.

Iniciativa també presenta mocions en solitari. Una per demanar un referèndum sobre la monarquia i una altra per rebutjar l’última llei de telecomunicacions.

Més enllà de les mocions el gran gruix del ple serà la presentació de modificacions pressupostàries. Cal recordar que Malgrat funciona actualment amb el pressupost prorrogat de l’any passat. Això obliga al govern a presentar modificacions. Ja ho fa fer a finals de l’any passat, però l’oposició no ho va aprovar.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics