Blanes busca solucions per pacificar el trànsit a Ca la Guidó

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, acompanyat de diferents regidors de l’Ajuntament, van realitzar el passat divendres una trobada informativa al local de l’Associació de Veïns de Ca la Guidó, barri que reivindica des de fa temps una rotonda a la cruïlla d’accés, entre el carrer Ca la Guidó i la carretera de Tordera, per pacificar el trànsit.

La trobada volia exposar les diferents opcions per millorar la mobilitat i disminuir el pas de vehicles en aquesta zona del municipi.

I és que des que l’autopista acaba a la carretera de Tordera, els vehicles que van a Lloret passen irremediablement per aquest barri blanenc.

Precisament l’alcalde va recordar que en dos anys s’ha de posar en marxa el nou tram d’autopista, que canviarà la situació actual i va defensar no fer actuacions dràstiques, com fer una rotonda, ja que en un parell d’anys la majoria de cotxes que passen pel barri deixaran de fer-ho.

De fet el consistori creu que la rotonda que demanden els veïns podria comportar altres problemes com ara el trànsit de vianants, ja que molts vehicles no respecten els passos de vianants.

 

Per això, una de les opcions més plausibles a curt termini, passaria per restringir l’accés de vehicles entre les rotondes Mas Cremat i a la dels focs, permetent l’entrada només als que es dirigeixin als barris de Ca la Guidó, Mas Carolet i Mas Florit.

Ara com ara, però, no hi ha res decidit i, segons va confirmar Marigó, ja s’ha demanat hora per parlar amb els serveis territorials de Territori i Sostenibilitat i presentar-los les opcions diferents opcions, afegides les dels veïns, que després es presentaran en una nova trobada.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics